dijous, 16 de juny del 2016

Pollastre amb arròs

Recepta feta per Victoria Hidalgo (mare de Gabriel Vélez Hidalgo )


INGREDIENTS

-1 kg. arròs
- filet de pollastre
- pèsols
- aigua
- pastanaga
-all
-ceba
-pebrot verd
-coriandre
-pasta de "achiote"


ESTRIS NECESSARIS

  -Cassola
  -ganivet
  -forquilla
  - bol
  - plat
  -fusta per tallar

PREPARACIÓ:

Posem un olla  amb l'arròs, l'aigua, una mica de sal i  ho posem a escalfar. Quan estigui cuit l´arròs l´apartem i reservem.
Tallem la pastanaga, la ceba, l'all i el pebrot verd en juliana i després ho sofregim en una paella. Després hi afegim els pèsols i el coriandre. Deixem sofregint durant 10 minuts.
Seguidament  afegim el pollastre i ho rostim tot, quan estigui tot ben fet, s'afegeix l'arròs i una mica de pasta de "achiote", i es barreja tot.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada