divendres, 22 de setembre del 2017

22-09-17 CRESTES DE TONYINA



INGREDIENTS:


1 paquet d’oblees petites
100 g de tonyina amb oli d’oliva verge extra
5 tomàquets
1 ceba picada
1 ou dur
10 olives veres 

4 pebrots
Oli d’oliva verge extra suau
Sal
Pebre negre


 

Preparació de les crestes de tonyina:


  1. Per fer-l’ou dur, escalfar aigua i, quan comenci a bullir, baixar el foc i posar-hi l’ou. Coure’l a foc lent durant 10 minuts, evitant que bulli l’aigua perquè no es trenqui l’ou. Deixar refredar l’ou i pelar-lo. Reservar. 
  2. En una paella amb oli, daurar la ceba picada durant 10-15 minuts.
  3. Afegir el tomàquet pelat, sense llavors i tallat en macedònia, és a dir, en dauets petits. Salpebrar, afegir una cullerada petita de sucre i deixar evaporar l’aigua que portava el tomàquet fins obtenir una bona pasta.
  4. Retirar l’excés d’oli que pugui portar la tonyina i afegir-la esmicolada a la paella.
  5. Treure el pinyol de les olives i talla-les a trossos petits. Picar també l’ou dur, les anxoves i els pebrots del piquillo i posar-ho tot a la paella.
  6. Coure un parell de minuts i deixar refredar.
  7. Per fer les crestes de tonyina, agafar una oblia, posar-hi una cullerada del farcit al mig, tancar-la sobre ella mateixa i segellar les vores amb l’ajuda d’una forquilla.
  8. Fregir les crestes de tonyina per immersió en oli d’oliva verge extra de gust suau, ben calent, fins que estiguin rosses.
  9. Un cop fregides, reservar les crestes de tonyina a sobre de paper absorbent per treure l’excés d’oli.


BON PROFIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!

  Resultat d'imatges de crestes de tonyina

 

 

Lucas Torres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada