Nuggets de pollastre amb
patates fregides amb Ali oli
Ingredients:
- Agua
- 60g Farina de Trigo
- Sal
- 2 Ous
- 2 Cucharaditas de Ajo en polvo
- Pimienta Negra para moler
- 2 Pechugas de Pollo
- Aceite de gira-sol.
Netegem els pits de possibles restes de greix i venetes que puguin tenir i les tallem en trossos d'uns 2 cm. Passem els trossos de pollastre per una picadora fins que estiguin totalment desfets i formin una pasta.
Barregem el pollastre amb el formatge crema i la sal, fins que estigui ben integrat. Amb la mà fem petites porcions amb aquesta massa.
Anem a empanar nostres nuggets, en aquest cas el clàssic arrebossat, passant-los per farina, ou i pa ratllat. La farina ajuda a que l'ou s'adhereixi millor a la carn, i l'ou actua com cola per fixar el pa ratllat a nugget.
Hi ha qui dóna una capa i hi ha qui prefereix usar dues. El millor és arrebossar en una sola capa perquè l'embolcall de l'nugget no sigui massa gruixut. Així resulten més lleugers i absorbeixen menys oli en la fregida.
BON PROFIT!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada