divendres, 6 d’abril del 2018

Llom amb salsa roquefort (recepta del David M.)


Ingredients:
  • 1 kg. de cinta de llom a talls o dues llamineres tallades
  • 150 grs. de formatge rocafort
  • 1 brik de nata líquida 35%
  • suc d’una llimona (petita, també es pot fer sense)
  • sal, aigua, pebre negre i oli d’oliva
  • 8 patates 


Elaboració:
Salpebrar els talls de llom. En una cassola amb oli d’oliva fregir lleugerament els talls de llom, i reservar fora del foc. En el mateix oli des fer el formatge rocafort remenant, i afegir-hi la nata i el suc de llimona. Tornar a posar el llom a la cassola i afegir la mida del brik d’aigua. Deixar coure uns 30’ a foc mig.

 Aquestes patates surten del forn. 

I aqui està el llom  amb la salsa roquefort.
Estava molt bo.


BON PROFIT!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada