divendres, 27 d’abril del 2018

Ensalada Rusa

INGREDIENTS:
4 patates blanques
4 pastanagues
200 gr pèsols
Maionesa
4 ous
2 llaunes petites de tonyina en conserva (en oli) olives farcides d'anxova
pebre negre
oli d'oliva
sal



PREPARACIÓ

  1. Pelem les patates, les tallarem a daus petits.
  2. Pelem i tallem a daus la pastanaga, tallem les mongetes.
  3. Bullim primer la patata. Quan fa 3 minuts que bull, hi afegim la pastanaga i quan ja ha bullit 2 minuts, hi afegim els pèsols, al cap de 2 minuts, aturem el foc. Ho deixem tot a dins durant 3 minuts.
  4. Bullim els ous uns 5 minuts. Quan es refredin, els tallem.
  5. Traiem les verdures i les colem, ho barregem amb la maionesa. Hi afegim la tonyina, les olives tallades a dauets i ho barregem tot dins un bol.


BON PROFIT!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada