divendres, 2 de març del 2018

Pastís de pastanaga (Recepta del Toni)

PASTÍS DE PASTANAGA:

Van venir  els companys de l´aula d´acollida el divendres passat . 
Vam fer un  pastis de pastanaga tots junts .


Ingredients: 

PER LA MASSA: 
  •  240 ml d´oli d´oliva 
  •  4 ous Mitjans 
  • 400 grams de pastanagues (senceres sense pelar)
  • 280 grams de farina 
  • 200 grams de sucre blanc 
  • 2 culleretes de bicarbonat
  • 1 culleretes de llevat en pols 
  • 1 un pessic de sal 
  • 2 culleretes de canella 
  • 150 grams de nous    


 PER LA CREMA: 
200 gr de formatge philadelphia.
250 gr de mantega.
450 gr de el sucre glass.

PREPARACIÓ:
1- Bat ous amb el sucre
2-Anyada oli i bat.
3- Pelar i ratllar els pastanagues.
4- En un bol apart posa la farina, una miqueta de sal,canyella llevat  i bicarbonat. Barreja tot bé i  afegir a la barreja.
5- Afegeixes les nous.
6- Enfornar a 180º durant 50 minuts amb el forn prèviament calentat


 








Si fem la crema:
7-Batir la mantega estovat en microones prèviament i afegir sucre glass. Quan estan barrejat bé  afegim  formatge fred. 
8-Ja tenim la buttercream preparada per Posar Per sobre del pa de pessic.
 

 





















Gracies a tots per l'ajuda!!!!!
 






Així és com va quedar al final. 

BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada