dilluns, 6 de novembre del 2017

03-11-17 Empanada gallega

Ingredientes

  • 1kg de masa para empanada. 
  • 300 g de cebolla
  • 150 g de pimiento rojo
  • 150 g de pimiento verde
  • 200 g de tomate triturado
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 240 g de atún en lata
  • 2 huevos duros

     Elaboració: 
    Vam barrejar la tonyina, les olives i els ous. 
    La ceba i els pebrots els vam tallar i coure a la paella.




    Després vam posar tot els ingredients a la massa i la vam tancar amb la forquilla.


    Quan vam tenir totes les masses, tancades les vam posar al forn. 


    Al cap d'una estona, van quedar així: 



    I després ens ho vam menjar els que van portar el tupper.
    Hassan.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada