divendres, 10 de novembre del 2017

10-11-17 Crestes de poma i xocolata

INGREDIENTS: 

  • 12 oblees petites per fer crestes 
  • 200 gr. de xocolata negre 
  • 1 cullerada de canella en pols
  • Oli d'oliva verge
  • Sucre morè
  • 1 ou
PREPARACIÓ:
Pelar i tallar a trossets ben petits la poma. Escalfar oli en una paella i fregir la poma amb el sucre i la canella
Posem la xocolata en un bol i l'escalfem al microones. 
Ho barregem tot. Es posa aquesta pasta a cada oblea, una cullerada més o menys a cada una.



Es tanquen les oblees amb la forquilla i amb un pinzell "pintem" les crestes quan estiguin a la safata del forn.


Amb el forn ben calent, posem totes les crestes a dins. Les vigilem i quan estiguin dorades ja podem retirar-ho.


Un cop retirem les crestes, hem de deixar refredar-les.
Ens han quedat delicioses.



BON PROFIT!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada