El dilluns 30 de novembre, va venir a visitar-nos la Helena Sarroca, la professora que va estar a l´USEE durant anys, ens va fer moltíssima il.lusió i esperem tornar a veure-la aviat.
Per aquesta ocasió, vam cuinar la tradicional coca de vidre.
Ingredients:
- 250 grams de farina
-100 grams d´aigua
-un polsim de sal
-sucre
-un raig d´oli
-matafaluga
-ametlla ratllada per a decorar
Estris necessaris:
-bol
-pala de fusta
-corró
-paper de forn
Preparació:
Primer agafem un bol i posem la farina, després posem l´aigua,una mica de sal i oli. Ho barregem tot fins que es faci una massa que es pugui treballar bé.
Estirem la massa amb un corró, i posem bastant sucre per sobre, l´ametlla i la matafaluga.
Per últim ho posem al forn durant uns 10 minuts a 180 graus, fins que quedi ben torradeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada