- Pollastre
- Pa rallat amb all i julivert
- Ous
- Sal
- Oli d'oliva
ESTRIS NECESSARIS
- Una paella
- Una cullera de fusta
- Un plat
- Paper de cuina
PREPARACIÓ
- Agafem un troç de pollastre, el tallem a trocets d´uns 4 cm.
- Passem el pollastre per ou i després per pa ratllat.
- Agafem una paella i hi posem oli i fem el pollastre.
- Ho posem en un pinxo.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPgK23DGEtmBZw6RdsKceVT2woHFcQWmJyxBvsJuy28uEOJAQ-XskFWAxsJ-afQ0YMjGQArAJbikcII-nxhvUhrbAb8ljEWWySvEqAFs3rTHZfxSOqnSRyMCZTZiHXoEyWc7_ReLPmY1zi/s200/taller+cuina5.jpg)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada