dilluns, 12 de març del 2012

Canelons

Indredients:
- Carn picada
- Ceba
- Plaques de pasta
- Oli
- Sal
- Beixamel (farina,sal,pebre,nou moscada,llet)

Estris necessaris:
- Forn
- Plat
- Paper de cuina
- Una cullera
- Una olla
- Una paella

Preparació:
- Posem les plaques de pasta a bullir uns10 minuts i les passem per aigua freda
- Agafem les plaques i les posem a sobre del paper de cuina per a que es refredin una mica  i absorbeixi l'aigua
- Posem oli a la paella i hi sofregim la ceba i després la carn
- Agafem la placa i posa una mica de carn picada i ho enrotllem.
- Els posem en una safata tots junts i per sobre dels canalons posem la  beixamel i el formatge
- Per últim ho posem al forn uns 5 minuts a gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada