dilluns, 23 de gener del 2012

Piruletes de xocolata








Estris Necessaris

- Cassola
- Taula per tallar
- Microones
- Manega pastissera
- Paper de forn
- Cullera
- Pal de fusta
- Ganivet

Ingredients

- Xocolata negre
- Xocolata blanca
- Fruits secs

Preparació

- Primer agafem un pal de fusta
- Agafem xocolata blanc i negre i la tallem a trossos
- Desfem la xocolata a foc lent
- Posem la xocolata  a la mànega pastissera
- Comencem a fer les piruletes, a sobre del paper de forn, i les decorem amb fruits secs o combinant   xocolata blanca i negra

1 comentari:

  1. Hooola! nois i noies, com va tot?
    Estic fascinada amb aquestes receptes tan bones i tan boniques, m'han encantat les piruletes. Edgar espero que no te les hagis menjat totes,. Penso fer-les amb mi neboda que té 3 anys i és una petita cuinera, Gràcies per compartir les vostres receptes. Una forta abraçada per a tots i cadascun de vosaltres.

    ResponElimina