INGREDIENTS
Torró de Xocolata negre
- Xocolata negra
- Trossos de fruita
- Cereals
- Avellanes
- Quicos
Torró de Xixona
- Xocolata Blanca
- Sucre Glaç
- Ametlles
- Mel
ESTRIS NECESSARIS
- Cartrons de llet (per fer els motlles dels torrons)
- Olla
- Cullera de Fusta
- Espàtula
PREPARACIÓ DELS TORRONS DE XOCOLATA
1- Vam posar l'olla al foc i vam a afegir la xocolata fins que es va fondre
2-Un cop desfeta la xocolata van afegir els cereals, les avellanes, els quicos o els trossos de fruita , segons el tipus de torró i ho van posar als motlles coberts amb paper film.
3-Ho deixem reposar tota la nit fins que es posi dur
PREPARACIÓ DEL TORRÓ DE XIXONA
hola, m'ha agradat molt la recepta, és original i molt bona i et pots fer el torró al teu gusts,
ResponEliminaFelicitats!!!
endavant...