dilluns, 23 de gener del 2012

Torrons de xocolata negre i Xixona

INGREDIENTS 

Torró de Xocolata negre 

- Xocolata negra 
- Trossos de fruita
- Cereals 
- Avellanes 
- Quicos

Torró de Xixona 

- Xocolata Blanca 
- Sucre Glaç
- Ametlles 
- Mel

ESTRIS NECESSARIS

- Cartrons de llet (per fer els motlles dels torrons)
- Olla 
- Cullera de Fusta 
- Espàtula 






PREPARACIÓ DELS TORRONS DE XOCOLATA

1- Vam posar l'olla al foc i vam a afegir la xocolata fins que es va fondre 
2-Un cop desfeta la xocolata van afegir els cereals, les avellanes, els quicos o  els trossos de fruita , segons el tipus de torró i ho van posar als motlles coberts amb paper film.
3-Ho deixem reposar tota la nit fins que es posi dur  

PREPARACIÓ DEL TORRÓ DE XIXONA 

1 comentari:

  1. hola, m'ha agradat molt la recepta, és original i molt bona i et pots fer el torró al teu gusts,
    Felicitats!!!
    endavant...

    ResponElimina