dimecres, 19 d’octubre del 2011

Mandonguilles amb tomàquet i pèsols

INGREDIENTS :

- Carn picada
- Farina
- Pa ratllat amb all i julivert
- Ous
- Tomàquet
- Ceba
- Sal
- Oli
- Pèsols


ESTRIS  NECESSARIS:

- Una paella
- Una olla
- Una  cullera de fusta 
- Plats
- Un bol
- Una cullera
- Tapa de l'olla

PREPARACIÓ:
1. Agafem la carn picada i la posem en un bol
2. Barregem la carn picada amb el pa ratllat (que porta all i julivert)
3. Agafem  una cullera per agafar la carn pica i fer les mandonguilles
3. Quan hem fet la mandonguilles, les passem per la farina i les posem a la paella amb oli ben calent.
4. Posem la ceba, el tomàquet i els pèsols a sofregit a foc lent
5. Traiem les mandonguilles de la paella i les posem a l'olla amb el sofregit que hem fet
6. Deixem que faci "xup xup" durant una estona i ja estarà a punt per menjar!!!

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada