dimarts, 27 de setembre del 2011

Espaguetis a la Marinera

Ingredients
  • Espaguetis
  • Sal
  • Olí
  • Aigua
  • Ceba
  • All
  • Gambes
  • Cloïsses
  • Orenga 
Estris Necessaris
  • Ganibet
  • Olla
  • Forquilla
  • Taula per tallar
  • Paella
  • Escorredor
Preparació
       1. Posar els espaguetis a coure en una olla amb aigua , oli i sal durant 8 minuts.
       2. Tallar la ceba i l´all a trocets petits en una taula de tallar 
       3. Agafem una paella i posem una mica d´oli ,afegim la ceba amb  l´all  i les cloïsses, desprès hi posem gambes.
       4. Agafem un escoredor i traiem l´aigua dels espaguetis. Quant ja hem tret l´aigua , els posem a la paella amb els demés ingredients i deixem que es mescli tot durant uns minuts.
       5. Afegim Orenga per donar-li més bon gust.     

BON PROFIT!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada