Poma
Melmelada
Pasta de full
Sucre
ESTRIS NECESARIS
Una olla
Una ganivet
Una taula de fusta per tallar
Pinzell
Forn
PREPARACIÓ
Primer pelem la poma , la tallem a làmines fines.
Després ho posem a sobre de la pasta de full.
Ho guarnim amb el el almívar que hem fet amb melmelada i sucre (en una olla remenant a foc lent)
Ho posem al forn uns 10 minuts.
Ho posem al forn uns 10 minuts.
Amb poquets ingredients i poca feina, quin postre més bo !!
ResponEliminaEstic pensant alguna cosa interesant..... ja us la comentaré.
Ah, i gràcies per passar pel nostre bloc a felicitar-nos.
Petons!
Emma
Moltes gracies i felicitas per la vostra feina!!!!
ResponEliminaNoemí García
Aquesta recepta m'agrada molt espero fer la aquest cap de setmana. estava bo el pastís Noemí? Noia no et preocupis de si vaig o no vaig a port aventura, ja us diran alguna cosa tant l'Elena com la Begoña, m'agradaria anar però no depèn de mi. el que més m'agradaria és saber que tots vosaltres ha aprovat el curs.sóc la vostra fan número 1. Petonets per a Tots i Totes
ResponElimina