Ingredients:
-Enciam
-Trossos de formatge fresc
-Pavo a trossos
-Olives
-Ràbens
-Ceba
-Mel, vinagre, oli i sal per la vinagreta
Estris necessaris:
-Bol
-Forquilla
-Escorredor
-Taula de tallar
-Ganivet
Preparació:
1-Agafem un enciam i el rentem
2-El posem en bol
3-Hi posem ceba, ràbens i trossos de pavo, trossos d'olives i formatge gresc
4-Per fer la vinagreta, agafem l'oli, el vinagre, la mel i sal, ho remenem tot i ja està.
7-Ho posem a l'amanida
Bon profit!!!!!
HOLA AT @ TS, que bona estava la amanida, espero bones receptes, estic impacient per veure el pastís d'aquesta setmana segur que ho faig.
ResponEliminaUs vull dir que ara estic treballant en una escola d'educació espacial i estic molt bé i contenta. no se si podre anar a port aventura m'agradaria molt però ara depenc de la feina, però us anire a veure ,abans que acabi el curs. Una abraçada i fins sempre
Hola Vivi com que no vindràs al Port Aventura amb nosaltres¿?.Estic molt contenta que estiguis a una altra escola amb altres alunes nous. Per cert! t'estem esperant aii aii Vivi!!!
ResponEliminaNoemi