Woww!! Quina bona pinta, crec que provaré de fer-la en breu. Quan la faci, passaré per la vostra aula perquè la tasteu i em poseu nota! Vinga nois, que ho esteu fent molt bé. El proper vídeo, heu de gravar-lo amb un to de veu una miqueta més alt i que es senti millor com de bé parleu el català. Provi Durán (Professora de Llengua castellana de l'Institut Bellvitge).
Woww!! Quina bona pinta, crec que provaré de fer-la en breu. Quan la faci, passaré per la vostra aula perquè la tasteu i em poseu nota!
ResponEliminaVinga nois, que ho esteu fent molt bé. El proper vídeo, heu de gravar-lo amb un to de veu una miqueta més alt i que es senti millor com de bé parleu el català.
Provi Durán (Professora de Llengua castellana de l'Institut Bellvitge).
Comprovat. He passat per l'aula a tastar-los. Felicitats, cuiners i cuineres!!
ResponEliminaProvi.
La recepta sembla molt apetitoso. Segur que us han quedat molt bons. Ara només cal gravar millor la veu i estareu de masterxef!
ResponEliminaestà bé la recepta però és dolenta la sal.
ResponElimina