Mmmm, quina gana m’heu fet venir de cop i volta!! crec que aniré a comprar els ingredients i avui dinaré com una BIG MAC senyora!! Per cert, no compraré “ternera”, sinó una excel·lent carn de “vedella” (si m’arriba el pressupost, que sigui vedella de Girona,que, com ja sabeu, és molt més bona i ve del Pirineus..., vaja, d’aquí el costat de casa). Moltes gràcies per la vostra BIG MAC recepta!!
Mmmm, quina gana m’heu fet venir de cop i volta!! crec que aniré a comprar els ingredients i avui dinaré com una BIG MAC senyora!! Per cert, no compraré “ternera”, sinó una excel·lent carn de “vedella” (si m’arriba el pressupost, que sigui vedella de Girona,que, com ja sabeu, és molt més bona i ve del Pirineus..., vaja, d’aquí el costat de casa). Moltes gràcies per la vostra BIG MAC recepta!!
ResponEliminaMolt bona recepta, tot i que hi ha alguns castellanismes com ara "ternera" (vedella) o "meterle" (posar-li). Molt bona feina! Felicitats!
ResponEliminaRoser Canela