dijous, 15 de setembre del 2022

PASTÍS DE XOCOLATA

 PASTÍS DE XOCOLATA: 

  • 4 Ous
  • 280gr de sucre 
  • 330gr de farina
  • 240 gr de mantega
  • 5 cull de cacau en pols
  • un sobre de llevat químic
  • 130ml de llet
  • 300gr de xocolata negra per fondre 
  • 300ml de nata líquida per muntar.


2 comentaris:

  1. Hola! He entès tot els ingredients que es necessiten per fer el pastís, considero que s’utiliza un vocabulari clar. Pel que fa al procediment m’hagués agradat veure el cuiner en les mans a la massa, mesclant els ingredients! Crec que em facilitaria entendre-ho millor per fer-lo jo a casa. A la recepta, queda molt clar la quantitat que s’ha de afegir. Ara bé, la unitat correcta per indicar grams és un g (és incorrecte indicar la unitat amb una gr, tot i que, en molts llibres de recepta continuen expressant-lo així). Espero, que per futures receptes s’inclogui aquesta millora. Té molt bona pinta aquest pastís, la Maria mereix un pastís tant deliciós com aquest pel seu aniversari! Enhorabona cuiners i cuineres! :)

    ResponElimina
  2. Quina recepta més original i saborosa! I ara, també, molt fàcil de fer! Llàstima que l’àudio del vídeo tingui tant soroll de fons. Us recomano per al proper vídeo, que graveu una pista d’àudio amb un micròfon de solapa o lavalier, i que sincronitzeu la imatge del vídeo amb aquesta pista d’àudio gravada al mateix temps! El resultat serà, segur, professional!
    Ànims!

    ResponElimina