Hola! He entès tot els ingredients que es necessiten per fer el pastís, considero que s’utiliza un vocabulari clar. Pel que fa al procediment m’hagués agradat veure el cuiner en les mans a la massa, mesclant els ingredients! Crec que em facilitaria entendre-ho millor per fer-lo jo a casa. A la recepta, queda molt clar la quantitat que s’ha de afegir. Ara bé, la unitat correcta per indicar grams és un g (és incorrecte indicar la unitat amb una gr, tot i que, en molts llibres de recepta continuen expressant-lo així). Espero, que per futures receptes s’inclogui aquesta millora. Té molt bona pinta aquest pastís, la Maria mereix un pastís tant deliciós com aquest pel seu aniversari! Enhorabona cuiners i cuineres! :)
Quina recepta més original i saborosa! I ara, també, molt fàcil de fer! Llàstima que l’àudio del vídeo tingui tant soroll de fons. Us recomano per al proper vídeo, que graveu una pista d’àudio amb un micròfon de solapa o lavalier, i que sincronitzeu la imatge del vídeo amb aquesta pista d’àudio gravada al mateix temps! El resultat serà, segur, professional! Ànims!
Hola! He entès tot els ingredients que es necessiten per fer el pastís, considero que s’utiliza un vocabulari clar. Pel que fa al procediment m’hagués agradat veure el cuiner en les mans a la massa, mesclant els ingredients! Crec que em facilitaria entendre-ho millor per fer-lo jo a casa. A la recepta, queda molt clar la quantitat que s’ha de afegir. Ara bé, la unitat correcta per indicar grams és un g (és incorrecte indicar la unitat amb una gr, tot i que, en molts llibres de recepta continuen expressant-lo així). Espero, que per futures receptes s’inclogui aquesta millora. Té molt bona pinta aquest pastís, la Maria mereix un pastís tant deliciós com aquest pel seu aniversari! Enhorabona cuiners i cuineres! :)
ResponEliminaQuina recepta més original i saborosa! I ara, també, molt fàcil de fer! Llàstima que l’àudio del vídeo tingui tant soroll de fons. Us recomano per al proper vídeo, que graveu una pista d’àudio amb un micròfon de solapa o lavalier, i que sincronitzeu la imatge del vídeo amb aquesta pista d’àudio gravada al mateix temps! El resultat serà, segur, professional!
ResponEliminaÀnims!