Ingredients:
200 g de sucre
120 g de xocolata blanca fondant Nestlé
90 g de mantega
2 ous
90 g de farina
50 g de nous trossejades
Aquesta proposta una mica diferent de brownie, elaborat amb xocolata blanca en comptes de negra
D'entrada, fonem la xocolata blanca amb la mantega al bany maria.
Després, incorporem aquests greixos en un bol i hi afegim el sucre. ho remenem bé.
A continuació batem els ous i també els afegim, seguits de la farina.
Ho tornem a remenar i, finalment, hi incorporem les nous.
Cinc minutets abans de finalitzar la preparació del pastís en cru ja haurem posat a preescalfar el forn a 180 ºC.
Agafarem un motlle per anar al forn i hi abocarem la massa. Ho posarem al forn durant uns 40 minut, revisant que no es cremi ni que quedi cru al centre (ja ho sabeu, el truc de l'escuradents...).D'entrada, fonem la xocolata blanca amb la mantega al bany maria. Després, incorporem aquests greixos en un bol i hi afegim el sucre. ho
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada