dijous, 28 de gener del 2016

Braç de gitano amb crema de cacau


Aquest dilluns dia 25 de gener, la Esther va dirigir el taller de cuina, ja que era el seu últim dia amb nosaltres.
Ens va ensenyar com es fa un braç de gitano, i va quedar espectacular!!!!
Els nois de l´USEE et diem Esther, que t´enyorarem molt i que esperem que vinguis a fer-nos una visita.
Molta sort!!!

Ingredients:

- 4 ous
-4 cullerades de farina de maizena
-4 cullerades de sucre
-1 sobre de llevat
-crema de cacau
-essència de vainilla
-sucre glas

Estris necessaris:

-batedora
-bol
-cullera
-paper de forn
-ganivet

Preparació:

Agafem un bol i posem 4 ous i 4 cullerades de sucre i ho batem bé fins que arribi a punt de neu.
Després afegim 4 cullerades de maizena, el sobre de llevat i una mica d'essència de vainilla i ho tornem a batre. Quan la massa quedi ben lligada, la posem a la safata de forn i la estenem bé, omplint tota la safata.
Ho posem al forn durant 7 minuts, quan ja estigui cuit, ho trèiem i seguidament enrotllem la massa. 
 Quan la massa hagi refredat, desenrotllem la massa i untem crema de cacau. Finalment ho tornem a enrotllar i li posem per sobre sucre glas per a decorar.

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada