dijous, 20 de febrer del 2014

Croissants i xocolata desfeta

Ingredients

- Xocolata


- Mantega

- Sucre glaç

- Pasta de full

Estris necessaris

- Una tapa de paella


- Ganivet

- Pinzell

- Bol

- Forn

Preparació






Primer agafem la pasta de full i hi posem la tapa de la paella a sobre per donar-li forma rodona. Agafem el ganivet i repassem costat a costat de la tapa de la  paella. Partim la pasta de full en vuit trossos iguals. Agafem un tros de xocolata i la posem a dins, i enrotllem la pasta. 
Una vegada enrotllats tots els croissants, els pintem amb la mantega desfeta i i posem una mica de sucre glaç. Els posem al forn durant uns 8-10 minuts.Quan estan daurats, els hi tornem a posar sucre glaç per sobre.

BON PROFIT!
Chaima. E.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada