.arròs
.llet
.canyella ens pols i en branca
.aigua
.pell de una llimona
.sal
.sucre
Estris necessaris:
.olla
.cullera de fusta
.ganivet
.escorredor
. plat
.microones
Preparació:
. Vam posar 200 gr. d´arròs a una olla i li vam posar aigua, fins cobrir l´arròs.
.El vam bullir fins a 5 minuts, traiem l´arròs i el posem a l´escorredor i el passem sota l´aigua.
. Després vam calentar la llet al microones i quan va començar a bullir la vam abocar a la olla juntament amb l´arròs.
. Ho posem tot al foc, posem la pell de la llimona, la canyella en branca, un polsim de sal i sucre i removem a poc a poc.
. Quan veiem que no esta tan líquid, el retirem del foc i posem a sobre una mica de canyella en pols.
BON PROFIT!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada