- Xocololata blanca
- Formatge tipus "Philadelphia"
- Pasta de full
- Maduixes
- Kiwis
- Melmelada
Estris necessaris:
- Forn
- Ganivet
- Taula per tallar
- Olla
- Pinzell
- Corró
- Bol
Preparació:
- Primer agafem la olla i la posem al foc, trossegem la xocolata i la desfem.
- Trosegem les maduixes i al kiwi.
- Agafem la pasta de full i la estirem amb el corró una miqueta, la posem al forn uns minuts a 180 graus.
- Retirem del foc la xocolata blanca i agafem el formatge de Philadelphia i ho barregem tot.
- Treiem la pasta de full del forn i aboquem la crema a sobre, deixant uns centímetres per cada costat.
- Posem les maduixes trossejades i el kiwi.
- Per últim amb el pinzell posem melmelada perqué brilli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada