divendres, 18 de febrer del 2011

Empanadilles de Tonyina i de Carn

INGREDIENTS              

 - Carn picada                                                                   
 - Tomàquet                                      
 - Ceba                                               
 - Tonyina                                                                                  
 - Una mica de sal i de oli                                                                         
 - Motlles per fer empanadilles        
                                                      
                                                                                                                       
ESTRIS NECESSARIS      

 - Forquilla                                       
 - Cullera                                          
- Una paella                                     
- Plats                                                  

PREPARACIÓ

1.Poseu la paella al foc amb una mica d´oli
2.Desprès posem la carn picada perquè es fasi       
3.Quan ja està feta la carn picada la posem en  un plat.
4.Amb una cullera la posem  al motlle per fer empanadilles. 
5.Amb una forquilla lea tanquem i les posem al forn durant 10 minuts a 180ºC
6. Per fer les de tonyina hem de seguir els mateixos passos, però canviarem la carn per tonyina

BON PROFIT!!  
                             
  

1 comentari:

  1. Hola, soc la Laura Barreiro de la usee del ies sant quirze. He llegit les vostres receptes de cuina. Nosaltres també farem un taller de cuina i els plats que farem,seran aquets : Truita de patates, i pà amb tomaquet , i de postres crep de xocolate. Si voleu la recepta mireu el nostre bloc .

    ResponElimina