dijous, 23 de febrer del 2023

BUNYOLS DE QUARESMA

 INGREDIENTS: 

  • 250 ml de llet 
  • 50 gr mantega 
  • 400 gr de farina tamisada 
  • 50 gr sucre 
  •  5 ous 
  • ratlladura de llimona 
  •  oli 
  • canyella 
  • anís

2 comentaris:

  1. Bon dia, nois i noies!!!

    Quina bona pinta tenen aquests bunyols!! Pensava que era molt més difícil, però veient la recepta, ara crec que podré animar-me a fer bunyols, que m'encanten!
    Us felicito perquè heu fet molt bé el vídeo, s'entén molt bé i he pogut anotar tots els ingredients.
    A més a més, m'encanta com comenceu i acabeu la recepta, es veu que ho heu passat d'allò més bé.

    Fins aviat,
    Provi (professora de Castellà a l'institut).

    ResponElimina
  2. Nois i noies,

    Moltes gràcies per compartir amb el professorat les vostres receptes del taller de cuina. Estan molt bons!!!

    ResponElimina