Gràcies per mostrar la realització d'aquesta recepta saludable i de verdura de proximitat. Quan has utilitzat el català, ha estat adequat i s'entén bé. Has explicat pas a pas l'elaboració amb el suport visual, que és molt aclaridor i està ben enfocat als ingredients i les eines necessàries. Durant la setmana gaudiré d'elaborar i menjar espaguetis xinesos. Gràcies per la recepta! Quin xef tenim a Bellvitge!
Quin plat més bo!! No l'havia tastat mai!! Aquests xinesos se les pensen totes: xampinyons, verduretes, gambes... Tot molt bo i molt ben explicat! Moltes gràcies!!! Per cert, no sé si heu provat els espaguetis d'arròs. . . També són bons, però si no els passes per aigua freda de seguida, s'enganxen! A tu no se t'han enganxat gens!!!
Gràcies per mostrar la realització d'aquesta recepta saludable i de verdura de proximitat. Quan has utilitzat el català, ha estat adequat i s'entén bé. Has explicat pas a pas l'elaboració amb el suport visual, que és molt aclaridor i està ben enfocat als ingredients i les eines necessàries.
ResponEliminaDurant la setmana gaudiré d'elaborar i menjar espaguetis xinesos. Gràcies per la recepta! Quin xef tenim a Bellvitge!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQuin plat més bo!! No l'havia tastat mai!! Aquests xinesos se les pensen totes: xampinyons, verduretes, gambes... Tot molt bo i molt ben explicat! Moltes gràcies!!! Per cert, no sé si heu provat els espaguetis d'arròs. . . També són bons, però si no els passes per aigua freda de seguida, s'enganxen! A tu no se t'han enganxat gens!!!
ResponEliminaAnna A.