dijous, 15 de desembre del 2022

CREPS DE XOCOLATA

 INGREDIENTS: 

- 250g de farina

-5g de sucre

-150ml de llet

-1 ou

-50g de mantega

-un pessic de sal

- crema de xocolata 

-fideus de xocolata per la decoració

3 comentaris:

  1. Hola, moltes gràcies per la recepta!
    S'entén molt bé i té molt bona pinta. Aquest cap de setmana la intentaré fer a casa, però sense gluten, que soc celíac.
    Bertran.

    ResponElimina
  2. Quina pinta aquestes crèpes!!! La recepta està molt bén explicada i s'entén molt bé. I quina mà amb la paella a l'hora de girar la crèpe!!!
    Mar

    ResponElimina
  3. Segur que estan molt bones!
    Ho heu explicat molt bé, ho he apuntat tot, i aquesta tarda ho provaré: crepes per berenar.
    Això si, el gir de la crepe, m'haureu d'explicar el truc per fer-lo amb tant d'estil.
    Marta

    ResponElimina