- Cafè
- Melindros
- Ous
- Formatge Mascarpone
- Sucre
- cacao amb pols
PREPARACIÓ:
S'agafa un motlle quadrat de 20 cm per banda.
Es prepara el cafè i es deixa refredar.
Es separen els rovells de les clares. I es barregen els rovells d'ou amb la meitat del sucre i el mascarpone fins aconseguir una pasta amb una textura ben cremosa i fina.
Es baten les clares amb la resta de sucre i s'incorporen a la mescla anterior, tot remenant amb cura per tal que no es desmuntin.
Es col·loca una capa de melindros al fons del motlle de forma que cobreixin completament el fons i es reguen amb la meitat del cafè. A sobre dels melindros, s'hi reparteix la meitat de la crema de mascarpone uniformement. Es torna a repetir una segona capa de melindros i de crema de mascarpone al damunt.
Es tira el cacau en pols a dalt de tot.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada