divendres, 19 de gener del 2018

19-01-18 TIRAMISÚ (recepta del Hassan)

INGREDIENTS:
  • Cafè
  • Melindros
  • Ous
  • Formatge Mascarpone
  • Sucre
  • cacao amb pols


PREPARACIÓ: 



S'agafa un motlle quadrat de 20 cm per banda.
Es prepara el cafè i es deixa refredar. 

Es separen els rovells de les clares. I es barregen els rovells d'ou amb la meitat del sucre i el mascarpone fins aconseguir una pasta amb una textura ben cremosa i fina.
Es baten les clares amb la resta de sucre i s'incorporen a la mescla anterior, tot remenant amb cura per tal que no es desmuntin.




Es col·loca una capa de melindros al fons del motlle de forma que cobreixin completament el fons i es reguen amb la meitat del cafè. A sobre dels melindros, s'hi reparteix la meitat de la crema de mascarpone uniformement. Es torna a repetir una segona capa de melindros i de crema de mascarpone al damunt.


Es tira el cacau en pols a dalt de tot. 




BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada