dijous, 3 d’abril de 2014

Macarrons Amb Tonyina

INGREDIENTS

Macarrons
-  Tonyina
-  Formatge
-  Ceba
- Tomàquet
- OLI
- Sal

ESTRIS NECESSARIS
- Bol
- Ganivet
- plat
- Taula de fusta

PREPARACIÓ
- Primer agafem la taula de fusta i agafem  una ceba i la tallem en trocéts petits.

- Agafem una llauna de tonyina i la tonyina un bol.

-  Després agafem una paella amb una mica d'oli i hi posem la ceba, el tomàquet i la tonyina i agafem una cullera per a moure, mentre es va coent. 

- Posem els macarrons a bullir amb aigua. Un cop cuits, els posem a la paella amb el sofregit.

- Posem els macarrons a un safata pel forn i hi posem el formatge. Ho posem a gratinar durant uns minuts.




BON PROFIT!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada