INGREDIENTS
-
Macarrons
- Tonyina
- Formatge
- Ceba
- Tomàquet
- OLI
- Sal
ESTRIS NECESSARIS
- Bol
- Ganivet
- plat
- Taula de
fusta
PREPARACIÓ
- Primer agafem la taula de fusta i agafem una ceba i la tallem en trocéts petits.
- Agafem una llauna de tonyina i la tonyina un bol.
- Després agafem una paella amb una mica d'oli i hi posem la ceba, el tomàquet i la tonyina i agafem una cullera per a moure, mentre es va coent.
- Posem els macarrons a bullir amb aigua. Un cop cuits, els posem a la paella amb el sofregit.
- Posem els macarrons a bullir amb aigua. Un cop cuits, els posem a la paella amb el sofregit.
- Posem els macarrons a un safata pel forn i hi posem el formatge. Ho posem a gratinar durant uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada