dilluns, 14 de maig del 2012

Bunyols de vent



    INGREDIENTS

- 125ml de llet
- 75g de farina
- 60g de mantega
- 3 ous
- sal
- sucre
- oli
- anis - pell de llimona ratllada
- anis en gra o malafaliga (ben,picat,pats,al morte)
- canyella
  
  ESTRIS

- Plat
- Culleres
- Olla 

PREPARACIÓ

Posar la llet i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal, quan bulli i la mantega s'hagi fos del tot, afegim la farina tamisada, tota alhora, remenem la massa fins que es desenganxi de les parets del cassó, es forma una bola. Fora del foc, afegim un ou sencer i remenem amb una espàtula energicament, i aixi amb els altres ous. Per últim afegim la pell de llimona ratllada i la mantega  o l´anis en gra,remenem i ja tenim la massa del bumyols.
Després agafem dues culleres i fem boletes, i les posem a fregir a l´oli calent.
Quan ja estiguin, les treiem del foc, i els posem a un plat amb un tovalló perqué xucli l´oli, i per últim els arrebossem amb sucre i canyella.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada