- Cafè amb llet
- Mascarpone
- Melindros
- Ous
- Sucre
ESTRIS NECESSARIS
- UN BOL- UNA CULLERA
- BATEDORA
- RECIPIENT PER POSAR EL TIRAMISÚ
PREPARACIÓ
1. Separem la clara del rovell dels ous
2. Batem les clares fins arribar a punt de neu (hi posem dues cullerades de sucre)
3. Batem els rovells (hi posem dues cullerades de sucre) i ho barregem amb les clares montades i amb el mascarpone.
4. Mullem els melindros amb el cafe amb llet
5. Posem una capa de melindros al bol o recipient on hi posarem el pastís de tiramisú
6. Cobrim la primera capa amb la mescla que hem fet amb els ous i el mascarpone
7. Ho espolvoregem amb cacau en pols
8. Repetim el pas 5, 6 i 7.
9. Ho posem a la nevera durant unes 3 o 4 hores.
BON PROFIT!!!!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUJIKdrtvQR7U9l9Dhj7mrVIPKz_3c9o7pCdeNEMBm3KjeXX_1YkVW92YPOfz_1YRrBU2VqQJi4-px8fD09npfQaGpIFoPuadZSUBLmDbyTIL2xOwpRXQ51-wL2u5xgao-9dt4raA5FQIb/s1600/%2521%2521CUINAAA%2521%2521.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_JAJG4CoU7qzbVK9IkWpz5yZzh2wlhkAyl0r0Zqk0kwme4tMqk619i7E_JvornEOes_5b9tMcDVXwLBqkGQjGddha_u6mLlWPlf96j_kKLty5qdkVuOThyphenhyphenyN6yFuMsQCHYxKA0O3as_kR/s1600/CUINA.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTBnw6j8Um-lhM5E1AkCvqcTpsNsNcnztjxB0q7TBbc0x2nIRynzlSOxnwDgsfpZfELhwX_fnGdkJYN9E5hK7dSvtfah_yc7Jl5T5dbGT85BwuMmbJY2l9NDP3-nLLd2EvLuDs2i6C6F1p/s1600/baixa+%25281%2529+CUINA%2521%2521.jpg)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada