- 750 grams de farina
- Un gotet d'oli d'oliva
- 4 ous
- 2 gotets de sucre
- Una culleradeta de matafaluga
- Sucre i canyella per espolvorejar per sobre
- 1litre d’oli de girasol
- 2 sobres de gassosa
ESTRIS NECESSARIS
- Un bol
- Una cullera de fusta
- Un Batedor
- Una olla
PREPARACIÓ
1. Barregem els ous amb el sucre, els gotets d’oli, els dos sobres de gassosa i la matafaluga.
2. Anem afegint la farina i ho anem amassant fins que la pasta no s’ enganxi
3. Ens enfarinem les mans i fem boletes
4. Ajuntem les boletes de dos en dos hi i fem un forat gran al mig
5. Posem el litre d'oli de girasol a calentar al foc, quan estigui ben calent hi anem posant les rosquilles
6. Quan estiguin daurades, les anem treient del foc i les deixem escórrer en un plat amb paper de cuina
6. En un plat hi barregem una sucre i canyella i hi anem ensucrant les rosquilles volta i volta
Estan boníssssiiiiimessssss!
1. Barregem els ous amb el sucre, els gotets d’oli, els dos sobres de gassosa i la matafaluga.
2. Anem afegint la farina i ho anem amassant fins que la pasta no s’ enganxi
3. Ens enfarinem les mans i fem boletes
4. Ajuntem les boletes de dos en dos hi i fem un forat gran al mig
5. Posem el litre d'oli de girasol a calentar al foc, quan estigui ben calent hi anem posant les rosquilles
6. Quan estiguin daurades, les anem treient del foc i les deixem escórrer en un plat amb paper de cuina
6. En un plat hi barregem una sucre i canyella i hi anem ensucrant les rosquilles volta i volta
Estan boníssssiiiiimessssss!
BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada