dimecres, 10 de novembre del 2010

Panellets a la USEE

Els de la USEE vam fer panellets el dia  de la castayada  per celebrar  Tot  Sants

Ingredients:
3 ous,
1kg d ametlla ratllada, 
800 grams de sucre,
1 llimona,
Per guarnir-los:
Avellanes, cireres, nous, coco i codonyat.

Preparació:
Primer vam separar la clara del rovell dels ous . Despres vam batre les clares fins a punt de neu.
Després hi afegim la ratlldura de llimona  i els moniatos.
Una vegada vam tenir ben barejada la massa vam començar a fer boletes i a guarnir-los amb nous, avellanes i ametlla .
Els panellets de coco els vam fer en  forma punxeguda.
Els panellets de codonyat els vam fer fent un xurro
Abans de posar-los a la forn vam  pintar-los amb rovell d'ou per a que quedessin ben brillants, després els vam posar al forn a 180 graus durant 10 minuts.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada