Els de la USEE vam fer panellets el dia de la castayada per celebrar Tot Sants
Ingredients:
3 ous,
1kg d ametlla ratllada,
800 grams de sucre,
1 llimona,
Per guarnir-los:
Avellanes, cireres, nous, coco i codonyat.
1kg d ametlla ratllada,
800 grams de sucre,
1 llimona,
Per guarnir-los:
Avellanes, cireres, nous, coco i codonyat.
Preparació:
Primer vam separar la clara del rovell dels ous . Despres vam batre les clares fins a punt de neu.
Després hi afegim la ratlldura de llimona i els moniatos.
Una vegada vam tenir ben barejada la massa vam començar a fer boletes i a guarnir-los amb nous, avellanes i ametlla .
Els panellets de coco els vam fer en forma punxeguda.
Els panellets de codonyat els vam fer fent un xurro
Abans de posar-los a la forn vam pintar-los amb rovell d'ou per a que quedessin ben brillants, després els vam posar al forn a 180 graus durant 10 minuts.
Abans de posar-los a la forn vam pintar-los amb rovell d'ou per a que quedessin ben brillants, després els vam posar al forn a 180 graus durant 10 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada